Camera inspectie

De specialisten van riolering.offerteparadijs.nl kunnen uw riool inspecteren door middel van een foto of camera inspectie. Deze manier van inspecteren geeft een duidelijk beeld van de staat van uw rioleringsstelsel. Onze professionals laten een digitale camera neer in uw riool en maakt opnames, met de informatie die zij daaruit halen kan een verstopping worden gelokaliseerd en effectief worden opgelost.
Daarnaast is het mogelijk door een dergelijke inspectie een rioolreinigingsplan op te stellen om problemen in de toekomst uit te sluiten.

Hellingshoekmeting

Wanneer de rioleringen worden geïnspecteerd meten sensoren die bevestigd zijn op de camera de ophanging van de rioolbuizen. Door middel van specifieke apparatuur worden de resultaten van de metingen omgezet in lengteprofielen. In deze profielen worden ook de verbindingen tussen verschillende buizen weergegeven, hierdoor worden hoeken tussen verbindingen duidelijk.

Inzicht

Als eigenaar van een woonhuis, winkelpand of kantoor heeft het een groot voordeel inzicht te hebben in de staat van het buizenstelsel van uw riool. De riool specialisten van riolering.offerteparadijs.nl beschikken over de nieuwste technieken en apparaten om digitale inspecties uit te voeren. De resultaten van de inspectie kunnen worden weergegeven in een rapport en indien nodig kan een plan van aanpak worden geformuleerd.

Opleveringsinspectie

Bij het vervaardigen van een nieuw huis of complex is het van groot belang dat het aan te leggen rioolstelsel uistekend werkt en geen problemen zal opleveren in de toekomst. Daarnaast dient een nieuw aan te leggen stelsel te voldoen aan verschillende eisen. Om te controleren of een opgeleverd stelsel aan al deze eisen voldoet is het mogelijk om een opleveringsinspectie te laten uitvoeren.

Inspectie hoofdriolering

Met behulp van een computer gestuurde robot camera is het mogelijk om een inspectie te doen van de hoofdriolering. Dit is echter vooral van toepassing op grote projecten en voor gemeenten.

Contact

Voor informatie, een prijsindicatie of het maken van een afspraak voor een camera inspectie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Beoordeling